Koncert med Mika Vandborg 19/1

Torsdag d.19.januar kl. 19.30 åbner Koncerter på Damms Gård det nye koncert-år med den danske sanger og guitarist MIKA VANDBORG. Mika Vandborg er en af Danmarks meget brugte musikere, og foruden at han selv har udgivet 4 album, så har han deltaget hos bl.a. Gnags, Love Shop, Klaus Helmer, Dicte, Kasper Winding og mange flere. For 10 år siden, i 2012 var han med til at danne rockgruppen Electric Guitars. Men Mika Vandborg kan andet end spille guitar og rock.

Han skriver tekster og han synger. Dette giver han eksempler på, når han besøger os i Januar. Mika åbner en helt fantastisk forårssæson, som I kan se mere til på vores hjemmeside KultDG.dk.

Inden koncerten er der mulighed for at deltage i vores nytårsmiddag, hvor vi serverer grønlangkål m. hamburgerryg og kålpølse. Hertil brunede og hvide kartofler.

Billetter til koncerten koster 180 kr. og maden koster 70 kr. Billetter og mad kan bestilles på vores hjemmeside KultDG.dk eller hos Hans Jørgen på 60924669. Madbestilling lukker d.16.1.23. Desuden kan billetter købes ved indgangen for 200 kr.

Koncerten bliver præsenteret med støtte fra Kulturelt Samråd, Aabenraa og Statens Kunstråd.

Tags from the story