Randi Aaskov Ebsen & Hans Henning Johansen Wind er Årets Felstedborgere 2019!

Hvert år udpeger borgerne i Felsted “årets Felstedborger”. Sidste år blev det Felsted-ugens venner. Også i år bød Felstedegnens generalforsamling til fejring af to af vores imponerende ildsjælde.

Årets Felstedborger 2019 er

Randi Aaskov Ebsen & Hans Henning Johansen Wind

Formand Knud Petersen sagde til generalforsamlingen:

“Vi er nu kommet til afsløringen af ”Årets Felstedborger 2019” eller rettere ”Borgere”. Sidste år var det jo ”Felsted Ugens Venner”, der fik den ærefulde titel, så det var også i flertal.

Der har været mange gode nominerede til Årets Felstedborger og selvom den man har nomineret ikke udnævnes i aften er man velkommen til at nominere vedkommende igen til næste år. Om en af dette ”Årets Felstedborger 2019” skrives det bl.a. at hun har udrettet en masse gode ting, har været primus motor ved Fællesspisningerne hver måned i Felsted Forsamlingslokaler, går i front ved gåture og er også besøgsven på Bovrup Plejehjem.

Husbonden er ikke desto mindre også primus motor i bl.a. Sammenholdsgruppen, hvor han med hård, men kærlig hånd har styret slagets gang gennem snart tre år. En kassedifference kan ikke accepteres, hver en øre skal stemme i regnskabet. Han har ligeledes tidligere været en del af bestyrelsen i Felstedegnens Borgerforening og har været med til at sætte mange ting i gang for byens ve og vel. Sammen har de også hjulpet nye udenlandske borgere her i Felsted til rette.

Desværre flytter Randi og Henning fra Felsted til storbyen nu. Vi kommer virkelig til at savne jer her i Felsted og håber at I i ny og næ finder vej hertil.”