Felsted Forsamlingslokaler

Felsted Forsamlingslokaler ligger centralt i Felsted i historiske omgivelser på en af byens gamle kroer. Lokalerne tilbyder gode rammer for store og små arrangementer. Om I bliver 10 eller 150 så har Felsted Forsamlingslokaler plads til jeres arrangement.

Lokalerne danner allerede nu rammerne for mange af Felsteds sociale begivenheder, fester, møder, generalforsamlinger og foredrag. Særligt kan Felsteds månedlige fællesspisning fremhæves.

Forsamlingslokalernes muligheder

Felsted Forsamlingslokaler har:

Krostue/skænk med plads til 10 – 20 personer.

Lille sal med plads til max 50 personer.

Store sal med plads til max 100 personer.

Der er industrikøkken med, når man lejer et lokale og selvfølgelig garderobe og toiletter. I køkkenet findes stort gaskomfur, stor industriovn og opvasker, samt stor kaffemaskine, 2 store køleskabe og kummefryser. Alt i service medfølger også i lejemålet. Udover disse lokaler er der indrettet et hyggeligt legeværelse, så børnene har et sted at være og hygge sig.

Felsted Forsamlinglokaler kan også lave mad eller lignende til arrangementer i lokalerne.

Læs mere om priser, regler og muligheder her.

Foreningen bag Felsted Forsamlingslokaler

Felsted Forsamlingslokaler drives af frivillige kræfter og betaler leje for brug af lokalerne. Du kan støtte foreningen ved at blive aktiv i bestyrelsen eller indbetale et beløb på det girokort, foreningen udsender hvert år.

Der er brug for flere frivillige kræfter til bestyrelsen og kredsen omkring forsamlingslokalerne, som kan bidrage til afholdelse af arrangementer og ikke mindst vedligehold af lokaler.

Ønsker du høre mere, blive aktiv eller blot kontakte foreningen for leje af forsamlingslokalerne, så skriv eller ring til formand Anette Damm Christensen på tlf. 60 68 61 54 eller mail: felstedforsamlingslokaler@gmail.com

Du kan også læse mere og kontakte foreningen via Facebook.

Felsted Forsamlingslokaler
Østergade 7, Felsted
6200 Aabenraa

Tags from the story
, , ,