Ungdomshuset Felsted

I tilknytning til Centralskolen og Felstedhallen ligger Ungdomshuset, der er en del af Aabenraa kommunes Ungdomsskole til unge fra 7. klasse.

“Ungdomsklubberne er mødestedet for dig og andre unge. Her kan du hygge dig med vennerne og være med i forskellige aktiviteter. Vi har pool, bordtennis og bordfodbold. Du kan surfe på nettet og spille Playstation. Du kan også bare flyde ud i sofaen og snakke med vennerne, se TV eller høre en masse musik.

Vi laver forskellige spændende arrangementer, f.eks. skøjtetur, filmaften og aftener med konkurrencer og turneringer, karaoke og meget andet. Du kan også komme til fest i ungdomsklubben. Vi tager også til fest og arrangementer i nogle af ungdomsskolens andre klubber. I Ungdomsklubben er der plads til alle. Du vil altid blive taget godt imod i klubben.

Har du ideer til arrangementer og aktiviteter – så er vi klar. Hold dig opdateret på ungdomsskolens infoskærm på din skole.

Du kan helt gratis blive medlem af en klub og få udleveret dit eget klubkort, som også gælder til de andre ungdomsskoleklubber i kommunen. Du skal være tilmeldt på ungaabenraa.dk.
Vi glæder os til at se dig i Ungdomsklubben.

Ungdomshuset er åbent tirsdag og torsdag fra 19.00 – 21.30”

Læs mere om ungdomshuset.

Besøg Ungdomshuset på Facebook

Tags from the story
, ,