Felsted IF

Felsted Idrætsforening er Felsteds lokale lokal idrætsforening for alle aldre. Klubben tilbyder  brede idrætsaktiviteter lokalt inden for fodbold, håndbold, spinning og E-sport. Der er plads til alle og nye aktiviteter oprettes løbende. Aktiviteter foregår ved og i Felsted Hallen.

Igennem foreningens idrætsaktiviteter får medlemmerne lyst til at have det sjovt, hygge sig, lære spillets regler, vise fairplay, få sved på panden, og bygge fællesskaber. Felsted IF lægger vægt på værdier som respekt, fairplay, leg, læring, sjov og fællesskab samt ansvarlighed – og at der skal være plads til alle.

Felsted IF tilbyder

Fodbold

Felsted IF tilbyder en flot 11-mands kampbane, en stor vendbar 11- mands kamp/træningsbane, samt en grusbane med lys. Foreningen har mange børne- og ungdoms hold hvert år. Om vinteren spiller man i Felsted hallen. Der tilbydes hold til alle aldre – fra unge til ældre.

Læs mere

Håndbold

Som noget nyt byder Felsted IF på håndbold, hvor der løbende oprettes nye hold.
Der er mixhold for børn og unge, og træningen foregår i Felsted Hallen.

Læs mere

Spinning

To til tre gange om ugen, afhængig af sæson, er det muligt at få pulsen op til god musik med Felsted IF i Felsted Hallen. Første prøvetime er gratis. Herefter købes et klippekort med 10 klip. Man kan tilmelde sig via spinningkalenderen på Felsted-if.dk.

Læs mere

E-sport

Felsted IF byder også på e-sport på 10 stk. moderne computere. Det er 3 timers undervisning i forskellige spil: med strategi, sammenspil, fysiske aktiviteter, turneringer mm. Det foregår på Felsted Centralskole.

Læs mere

Kontakt

Det er de frivillige, som skaber Felsted idrætsforening. FIF kan ikke mere end medlemmer, ledere og medborgere er med til at bakke op om. Støt FIF ved at give en hånd med til aktiviteterne. Kontakt FIF og hør hvordan.

Formanden v. Hansi Karlson
Sønderborgvej 172, 6200 Aabenraa
Tlf:: 40 86 41 41
E-mail: formand@felsted-if.dk

Læs mere på foreningens hjemmeside.

Eller på Facebook

Tags from the story
,