Felsted bokseklub

Felsted bokseklub er en forholdsvis ny klub, som på kort tid har opnået meget ved deltagelse i en mængde mesterskaber og boksestævner i Danmark og i udlandet. Men klubben er både for dem, der har ambitioner om at blive rigtig gode boksere, og for motionister. Klubben træner i Felstedhallen hver tirsdag, torsdag og søndag.

Klubben består af et kamphold og et motionisthold “slank uden bank”.

Kamphold

På kampholdet træner dem, som gerne vil bokse kampe. Det er hård træning, hvor der spares meget, og fysisk udholdenhed er i højsædet. Ligesom disciplin og vilje er kærnen i at blive en god bokser, så er der også plads til sjov og spas og man mærker hurtigt den gode energi og tætte sammenhold.

Kampbokserne træner tre gange i ugen tirsdag, torsdag og søndag i højsæsonen som løber fra september til ca. april.

Hvert år til februar afholder klubben sit eget store Fight Night, hvor klubbens boksere viser, hvad de kan. Her kommer op til 700 mennesker for at se det store boksebrag.

Motionshold

Motionsholdet henvender sig til alle uanset alder, fysik og udgangspunkt. Vores ældste motionist er 60 år og den yngste er 11 år. Det er for alle, uanset om man vil træne motionsboksning som supplement til noget andet, tabe sig, tones op eller bare hygge.

Træningen er en blanding af cardio, styrke, puls, sjov og sandsæk med teknik. Har man en skade tages der også højde for det. Der er ikke en masse løb.

Hvert år i juni måned afholdes en stor sommerafslutning for alle.

Praktiske oplysninger

Sæsonen er delt op i to perioder. Januar til juni og august til december. ½ år koster 400 kr for voksen  (over 15 år) og 250 kr for børn (under 15 år).

Hvis du er interesseret kan du kontakte foreningen

Læs mere på Facebook