“En ven som mig” – forestilling for de 3-6 årige 29/10

Felsted Bibliotek inviterer til forestilling for de 3-6 årige
”En ven som mig” er en musikalsk fortælling for de 3-6 årige. Fortællingen er skabt i anledningen af Genforeningsmarkeringen 2020 og undersøger temaerne naboskab og venskab, forskellighed og lighed – i børnehøjde.

Der var engang en pige som manglede en ven, og vennen skal være fuldstændig ligesom mig. Så hun ledte. Men det var slet ikke så let, for alle hun mødte, var lidt anderledes. Pigen tænkte måske er der ingen som mig. Hvem skal jeg så være venner med?

Skuespiller Sofie Ancher Vea og musiker Morten Mosgaard er børnenes guider på pigens legende, musikalske rejse i jagten på en ven.

Tid: 29/10 10:00 – 11:00
Pris: Kr. 0 – Tilmelding nødvendig
Sted: Felsted Bibliotek, Damms Gård