Få jeres arrangementer på Felstedegnen.dk

Ferien er ved at være ovre for de fleste af os. Nu begynder en ny sæson i foreningslivet her i Felsted og omegn. For mange foreninger ligger der nu en opgave i at komme igang igen og få kommunikeret ud til medlemmer og potentielle interesserede.

Det kan vi heldigvis hjælpe jer med i Felstedegnens Borgerforening og ikke mindst her på Felstedegnen.dk.

Vi opfordrer på det kraftigste alle foreninger og institutioner mv. i Felsted og omegn (dvs. i hele sognet og det vil sige uanset om det er i Felsted, Tumbøl, Tråsbøl, Gl. Skovbøl, Svejrup, Felstedskov, Ny skovbøl og alt midt imellem) til at sende arrangementer ind.

Vi bringer helt gratis – naturligvis – alle åbne arrangementer, der foregår i Felsted og omegn. Derudover vil vi også gerne bringe nyt om jeres opstartsarrangementer uanset om det er sport, strikning eller noget helt tredje.

VI bringer alle arrangementer her på hjemmesiden og i felstedegnens kalender. De kommer også på Facebook til vores pt. 600 følgere, hvoraf de fleste er bosiddende her i området. Derudover kommer arrangementer på borgerforeningens elektroniske infotavler og i borgerforeningens nyhedsmail.

Det eneste man skal gøre for at komme med er at skrive til borgerforeningens formand Knud Petersen på knud@felsted-radio.dk eller redaktør ved felstedegnen.dk Christian Egander Skov på ces@felstedegnen.dk