Foredrag: Danmark og de Dansk-Vestindiske Øer fra 1700-tallet til i dag 28/10

Så er der igen foredrag i Felsted foredragsforening. Det er 28/10 ”Forholdet mellem Danmark og de Dansk-Vestindiske Øer fra 1700-tallet til i dag”. Stefanie Robl, Aabenraa. Øerne blev i 1917 solgt til USA og skiftede navn til U.S. Virgin Islands. Vi hører om handelsforbindelserne mellem Europa, Afrika og Mellemamerika og om livsvilkårene på øerne St. Thomas, St. Jan og St. Croix samt om forholdene efter salget til USA og udviklingen op til i dag.

NB: Aftenen slutter med udsat generalforsamling

Alle foredrag finder sted på Damms Gård. kl. 19.30 Foredragsforeningens foredrag er åbne for alle, men ikke-medlemmer betaler entré. Medlemmer af foreningen behøver derimod kun at betale kontingentet, der giver adgang til alle sæsonens foredrag. Tilmelding kan ske til kasserer Ruth Sahl, mail ruthsahl0@gmail.com eller på tlf. 22 33 10 90.

Medlemskontingent 300 kr. pr. person. Betaling kan foretages som bankoverførsel til Sydbank konto 8060 4032500. Skriv navn og adresse samt evt. mail. Der kan også betales første mødeaften enten kontant (gerne på beløbet) eller med MobilePay. Gæster betaler 90 kr. pr. foredrag kontant eller med MobilePay. Tilmelding er ikke nødvendig.