Foredrag: ”Fra bondekone til borgmester og tiden efter” v. Else Møller 9/12

Torsdag, d. 9. december. ”Fra bondekone til borgmester og tiden efter”. Else Møller, Kerteminde. Else Møller er uddannet husholdningslærer og var i en lang årrække sammen med sin mand inspektørpar på Hverringe Gods. I denne periode blev hun en del af det lokalpolitiske liv. Else Møller fortæller om personer, der har præget hende, madlavningens forunderlige verden, tiden som borgmester og pensionistlivets glæder.

Alle foredrag finder sted på Damms Gård. kl. 19.30 Foredragsforeningens foredrag er åbne for alle, men ikke-medlemmer betaler entré. Medlemmer af foreningen behøver derimod kun at betale kontingentet, der giver adgang til alle sæsonens foredrag. Tilmelding kan ske til kasserer Ruth Sahl, mail ruthsahl0@gmail.com eller på tlf. 22 33 10 90.

Medlemskontingent 300 kr. pr. person. Betaling kan foretages som bankoverførsel til Sydbank konto 8060 4032500. Skriv navn og adresse samt evt. mail. Der kan også betales første mødeaften enten kontant (gerne på beløbet) eller med MobilePay. Gæster betaler 90 kr. pr. foredrag kontant eller med MobilePay. Tilmelding er ikke nødvendig.