Foredrag med Henrik Thykjær om Aabenraa Havn 26/2

Billede fra aabenraahavn.dk

Torsdag d. 24. februar. ”Aabenraa havn”. Henrik Thykjær, Aabenraa.

Efter danske forhold og i forhold til byens størrelse er Aabenraa havn en meget stor erhvervshavn. Henrik Thykjær, der er direktør for Aabenraa havn, vil fortælle om havnens historie, vilkårene for at drive havnen, der er kommunalejet samt om havnens betydning nu og i fremtiden for områdets virksomheder. Vi får også et indblik i havnens hverdag.

NB: Aftenen slutter med foreningens generalforsamling

Alle foredrag finder sted på Damms Gård. kl. 19.30 Foredragsforeningens foredrag er åbne for alle, men ikke-medlemmer betaler entré. Medlemmer af foreningen behøver derimod kun at betale kontingentet, der giver adgang til alle sæsonens foredrag. Tilmelding kan ske til kasserer Ruth Sahl, mail ruthsahl0@gmail.com eller på tlf. 22 33 10 90.

Medlemskontingent 300 kr. pr. person. Betaling kan foretages som bankoverførsel til Sydbank konto 8060 4032500. Skriv navn og adresse samt evt. mail. Der kan også betales første mødeaften enten kontant (gerne på beløbet) eller med MobilePay. Gæster betaler 90 kr. pr. foredrag kontant eller med MobilePay. Tilmelding er ikke nødvendig.

Tags from the story