Gode sommerkoncerter ved Stevninghus 14/7 & 9/8

Kultur på Damms Gård afholder henover sommeren koncerter i Pavillonen ved Stevninghus, hvor der er mulighed for at nyde grillmad og god musik. Det drejer sig om Michael Hamiltion og Brønserud og Jensen. Herom kan man læse på Kultdg.dk:

Michael Hamilton 14/7

På trods af sit engelsk-klingende navn, er MICHAEL HAMILTON pæredansk. Han er sangskriver, romantiker og satiriker. I en blanding af sang, musik og fortælling fylder han aftenen med godt humør og maner samtidig til lunefuld eftertænksomhed. Michael Hamilton er starten på fejringen af 50 års jubilæet for Stevninghus og Sommerlejrene i ’69 og ’70. Der vil være gæsteoptræden af “den tidligere centerleder”, som vil deltage i løjerne. Det er kl. 19.30 med spisning kl. 18.

 

 

Brønserud og Jensen 9/8

Grill-koncert og BRØNSERUD OG JENSEN er bare en god kombination. Sommeraften med folk, viser og sjove fortællinger. Hvad mere kan man ønske sig. Det er dansk musiktradition, når den er bedst. Helt i stil med Sebastian og Søren Kragh Jacobsen kombineret med CV Jørgensens underfundighed og Allan Olsens vid. Masser af høj musikalitet og god underholdning. Absolut en aften værd. Det er kl. 19.30 med spisning kl. 18.

Billetinformation for begge koncerter

Billetter og middag kan bestilles på 60924669 eller her på KultDG.dk

Billetter kan købes ved indgangen

NB! Middagen skal forudbestilles!

Billet Kr.125,-.
Menu Kr. 75,-.
Koncertstart kl. 19.30 Menu fra kl. 18.00.

Tags from the story
,