Koncert med Anne Eltard kvartet 12/11

Torsdag d.12.november afholder Kultur på Damms Gård sin næste koncert – under hensyntagen til alle corona-restriktioner, dvs afspritning, mundbind ind og ud, rigelig afstand og kun 60 personer i salen.
Der vil af samme grund ikke være mulighed for at købe mad til koncerten. Udelukkende øl, vin og vand. Men så nøjes vi med det 😉
Koncerten torsdag d.12.november bliver en oplevelse af de helt store. Når ANNE ELTARD KVARTET går på scenen, så er det 4 meget rutinerede musikere der indtager rummet.
ANNE ELTARD . Kapelmester, Violin, Guitar og Sang
Turnerer flittigt i ind- og udland. Har udover sine egne projekter optrådt med bl.a. Polkageist, Birds Of Beauty, Nyninngen (SE), Burning Red Ivanhoe, Kenneth Thordal, Niels Skousen, Rasmus Nøhr, T. S. Høegh, Hank Marvin (USA), Bent Fabricius, Annisette, Thomas Koppel, Anne Marie Helger, Natasha, 14 Red Ladies med Jytte abildstrøm og Daimi Gentle, Michael Carøe. Audition hos Tom Waits (USA)
PETER KLITGÅRD; Guitarist
Han har turneret med bl.a. Delta bluesband, Bluestrain, Smalltown Bluesband, Barflies, Jens Lysdal, og Uffe Sten.
ANDERS PEDERSEN: cajón og rytme
Har gennem tiden turneret med bl.a. James Rejoice, Gone Fishing, Palle Mikkelborg, Anne Linnet, Anne Dorte Michelsen, Simon Lynge, Drori Hansen Furniture og Flamingo Passion.
NICOLAI LAND: Bas og ukulelebas

Har bl.a. turneret med Allan Olsen, Dalton, Anne Dorte Michelsen, De Danske Hyrder, Simon Lynge, Jens Lysdal og Caroline Hendersson.

Som det fremgår, er der altså lagt op til en aften med en god blanding af folk, blues, viser og masser af velklingende musik. En aften vi er stolte af at kunne præsentere.
Billetter bestilles hos Hans Jørgen på 60924669 eller på hjemmesiden KultDG.dk. Billetter koster 150 kr.