Koncert med Per Chr. Frost 26/1

Regeringen har ændret restriktionerne for spillestederne, så det er med glæde at Koncerter på Damms Gård, Felsted kan annoncere den første koncert i det nye år. Og det er med stor fornøjelse, at vi Onsdag d.26.1.2022 klokken 19.30 kan præsentere en koncert med Per Chr. Frost med Band.

Per Chr. Frost er en af Danmarks meget rutinerede musikere som bl.a. i 25 år har været med i GNAGS. Han har desuden spillet sammen med musikere som Thomas Helmig, Lis Sørensen, Søs Fenger, Michael Falch, Henning Stærk, Poul Krebs og mange, mange flere. I 1997 var han inviteret til at spille sammen med B.B.King i Århus Kongrescenter og i 2005 modtog han Benny Goodman-prisen, blot for at nævne nogle af hans meritter. Per Chr. Frost har i sin karriere medvirket på mere end 170 album og som musiker ved et utal af koncerter. Med sit band præsentere han en god blanding af pop, rock, blues og lignende.

Og nu kan han så opleves hos Koncerter på Damms Gård i Felsted. Der er lagt op til en intim stemning, hvor man er tæt på musikken, så man får det hele med. En aften med masser af rytmer og musik, som det kan være meget svært at sidde stille til.

Men det er en siddende koncert, for Koncerter på Damms Gård, Felsted følger naturligvis alle Corona-restriktioner, så det er siddende, corona-pas og mundbind til man er på sin plads. Og selv om der ikke bliver serveret mad, så er det muligt at få sig lidt til svælget, der jo godt kan blive lidt tørt af at synge med.

Billetter til koncerten koster 200 i forsalg og kan enten bestilles på vores hjemmeside KultDG.dk eller på telefon hos Hans Jørgen på 60924669