Koncert på Damms Gård med Phönix 22/4

Koncerter på Damms Gård inviterer til Koncert d. 22/4 kl. 19.30

Der er lagt op til en fantastisk aften i selskab med nogle af Danmarks bedste Folk-musikere, når Koncerter på Damms Gård, Felsted inviterer til koncert med gruppen PHÖNIX fredag d.22 april klokken 19.30. Med denne koncert varsles foråret for alvor ind, for det er en stor musikalsk oplevelse når Jesper Falch, Percussion, Anja Præst, Klarinet, Karen Mose, sang og klaver og ikke mindst Jesper Vinter, Harmonika indtager scenen på Damms Gård i Felsted.

Det er fire rutinerede musikere med masser af priser, udgivelser, koncerter og rosende omtale bag sig, der giver den alt, hvad de har, når de tolker og fortolker dansk folkemusik og skaber den om til noget helt uventet. Ud over deres flotte arrangementer præsenterer gruppen også en del egne værker. PHÖNIX er en af de grupper der ofte har optrådt på Tønder Festival, Strib, Roskilde og andre festivaler i både indland og udland.

Der er altså lagt op til en herlig musikalsk oplevelse fredag d.22.april klokken 19.30 på Damms Gård i Felsted. Billetter koster 200 kr og kan enten bestilles på hjemmesiden KultDG.dk eller hos Hans Jørgen på 60924669. Inden koncerten kan man tilkøbe sig en god gang stegt flæsk med persillesovs fra klokken 18. Mad koster 70 kr og kan bestilles samme sted som billetter. Eventuelt overskydende billetter vil blive sat til salg ved indgangen for 220,-

Tags from the story