Lokal kandidats plakater hærges i Felsted

Billede fra facebook

JyskeVestkysten skriver om De Konservatives kandidat til kommunalvalget Ole Gottlieb, der har fået sine plakater i Felsted ødelagt og revet ned. Det skyldes ifølge Gottlieb lokale knallertbøller. Tidligere har han ifølge avisen fået sine dæk skåret op. Til JyskeVestkysten udtaler han:

” Jeg havde hængt to op lige ude foran, hvor jeg bor, så jeg så med det samme søndag morgen, at de var væk, og så kørte jeg rundt og kunne se, at de alle sammen var fjernet”.

Ole Gottlieb ærger sig over den manglende respekt for demokratiets spilleregler, men afviser at lade sig kue.

“Det værste er, at det går ud over mine børn, men selv kan jeg stå model til meget. Jeg håber da, det er en enlig svale, for det her skal da ikke gerne være en del af gamet. Det er en skam, at man bruger de her midler – de, der ikke er enige med mig, kan jo bare vælge at stemme på andre”. Hærværket er blevet meldt til politiet.


Har du lokalt nyt om kommunalvalget? Skriv til os på ces@felstedegnen.dk