Musikgudstjeneste i Felsted kirke

Søndag d. 10. juni kl. 10 er der en særlig musikgudstjeneste i Felsted kirke med sangere fra børne- og ungdomskorene ved Felsted Kirke, Høje Kolstrup Kirke og Varnæs Kirke.

Felsted kirke skriver:

“Lørdag d. 9 juni mødes sangere fra børne- og ungdomskorene ved Felsted Kirke, Høje Kolstrup Kirke og Varnæs Kirke i Felsted kirke og sognehus for at synge sammen hele dagen. De tre kor har hver især brugt nogle måneder på at indøve korrepertoire, som de tre korledere i fællesskab har udvalgt.

Der vil blandt andet blive sunget musik af Thomas Munch, Janne Mark, John Rutter, Merete Kuhlman samt Anna Cederberg- Orreteg. Det er kormusik fra efter år 2000, men en del af teksterne kommer fra Bibelen, og nogle er helt nye tekster om at være kristen i dag. Vi skal naturligvis også synge salmer

. Der kommer omkring 30 børn, som denne lørdag har valgt at dyrke deres interesse for korsang. Søndag morgen den 10. juni kl. 10.00 vil korene så medvirke til musikgudstjeneste i Felsted Kirke. Det bliver forhåbentlig en ekstra festlig gudstjeneste, og vi håber, at rigtig mange vil have lyst til at komme i kirke  denne sommersøndag med masser af kormusik.”

Tags from the story
,