Nu åbner Felsted og omegn så småt

Ligesom resten af Danmark kan vi i Felsted og omegn ånde lettet op. Vi er gennem det værste. Det betyder, som de fleste allerede ved, ikke, at vi dermed er tilbage til det normale. For det første skal vi stadigvæk passe på hinanden, holde afstand og hjælpe dem, der har brug for en ekstra hånd her under krisen. For det andet er langt de fleste arrangementer, der ellers præger vores egn her om sommeren aflyst.

Det gælder f.eks. Ringridningen i Tumbøl og Felstedugen, som jo er de to største samlingspunkter henover sommeren. Men også mange foreningers udadvendte arrangementer er aflyst for en sikkerheds skyld. Her på Felstedegnen.dk vil vi derfor stadig køre lidt på lavt blus henover sommeren. Men vi opfordrer foreninger mv. til at sende alt nyt om arrangementer til os f.eks. på ces@felstedegnen.dk

To af vores vigtigste kulturelle institutioner er dog begyndt at lukke op igen. Den ene er naturligvis Felsted Kirke. Nu har æ præst naturligvis holdt os ved god betjening gennem internettet under nedlukningen, hvor mange har nydt både Theresias gudstjenester og de gemytlige sognecaféer. Men nu er det også muligt at komme i kirke igen. Til JydskeVestkysten har vores præst reflekteret over situationen. Det kan I læse her. 

Men også Felsted Bibliotek åbner igen nu, sammen med Damms Gård.  Biblioteket åbner dog kun for lån og aflevering af bøger. Aviser, computer, printer osv. må man vente lidt med at bruge. Læs om det her.