Spar Købmand Karim tilbyder udbringning til borgere i forhøjet Corona risiko

Corona-pandemien har lammet det meste af Danmark. Også i Felsted er arrangementer blevet aflyst. Men situationen har også stillet en lang række ældre og syge borgere i en vanskelig situation. For der skal jo handles en gang i mellem, men ved at gå ud at købe ind, sætter man sig selv i risiko for smitte. Dette har vores købmand Karim Niazi heldigvis fundet en løsning på. Nu tilbyder han nemlig borgere i risikogruppen udbringning af varer. Dette kunne man for nyligt læse på Spar-købmandens Facebook:

Her skrev Karim:

“Vi Hjælpes ad igennem det her 😀

Din lokale Spar Købmand Karim tilbyder at bringe varer ud en eller to gange ugentlig, imens Corona-virus raser i Danmark.
det drejer sig først og fremmest om de borgere, som er i forhøjet risiko, f.eks. ældre, syge, karantæneramte eller af anden grund udsatte.

Vi pakker og levere GRATIS ved hjælp af Frivillige fra Byen.

1> Bestil varerne mellem kl. 10 og kl. 12 på 74685109
( vælg 1 for butik )

2> Betal via mobilpay til 363670, når SMS med beløb kommer.

3> Varerne sættes ved din dør efter kl.15 samme dag.

Vi ser gerne, at man samler sine indkøb, så det kan klares over en til to gange om ugen,

Opslaget må gerne deles tak ☺️

Mange hilsner

Din lokale Spar Købmand – Karim”

Vi siger stor tak til Karim og hele holdet bag Spar og det nye initiativ. Denne indsats er et lysende eksempel på, hvorfor Felsted er en glant by og godt sted at bo også i en international krise. Det er også en påmindelse om, hvorfor det er så vigtigt med et lokalt butiksliv for et samfund som Felsted.