Cykelruter i Felsted

Cykelrute Ny Skovbøl

Ruten løber ad Bygbjergvej, Lyngskovvej, Møllevej, Krusmøllevej og Lundsbjerg Møllevej gennem det bakkede område forbi Krusmølle og ud mod Stubbæk gennem en ret kraftig stigning. Derefter ned mod Enstedværket og ad Varnæsvej langs fjorden med den flotte udsigt undervejs. Lidt før Varnæs ad Stenneskærvej, gennem Skovbøl og ad Bøgholmvej hjem.

I alt 22 km med flot udsigt og god træning undervejs. Se kort.

Cykelrute Kværs

Det er en ret flad rute syd for Felsted mod Kværs og Grøngrøft. Først ad Bygbjergvej og gennem rundkørslen ad Gråstenvej, Kandrupvej og Kværsballe. Under motorvejen ad Søgårdsmark og Aventoftvej lige nord om Kværs og så ad Kværsløkke og straks efter ad Ladegårdsvej. Kryds Felstedvej og tag Grøngrøftvej. Tag Grønbakken lige før Grøngrøft, under motorvejen. Så ad Tårnhøjvej gennem Tumbøl, ad Blæsbjergvej, Møgelmosevej og ad skolestien hjem.

I alt 18 km gennem grønt landbrugsland. Se kort.

Cykelrute Blans

En sjov rute rundt om Bovrup med nye oplevelser undervejs.

Følg Bygbjergvej forbi Tastegård og så ad Bøgholmvej og Frudam gennem Skovbøl og til Varnæs. Før skolen til venstre ad Blåkrogvej. Lige før Blans til venstre ned til færgen, og så til højre langs vandet og op ad Ballebrovej til Blans. Kryds landevejen. Ved skolen til højre ad Mosevej og videre ad Brobølvej. Kryds landevejen og fortsæt ad Bojskovvej et langt stykke. Kør til højre ad Kiding Skov, som bliver til Kiding Østermark. Ved Kidinggård fortsæt ad Bøghøjvej. I Tråsbøl til højre og snart til venstre ad Hesselroj og via Tumbøl hjem.

I alt 29 km, ret afvekslende med fine udsigter og et spændende område omkring færgen og videre.

Cykelrute Varnæshoved

Først ad Bygbjergvej til Møllevej ned til fjorden. Følg Varnæsvej til Varnæs og så til venstre ad Varnæsvigvej. Lidt efter til højre ad Nørskov forbi fritidsområdet og helt til Naldtang. Efter en pause ved badestranden videre op ad Naldtangvej forbi Skovsøen nede til højre og Varnæs Stormose med de mange fugle. Til højre ad Blåkrogvej til Varnæs igen. Så til Bovrup og videre hjem.

I alt 24 km med fin fjordudsigt flere steder. God træningstur med bakker op og ned. Kan forkortes i Varnæs.