Dixieland Crusaders på Damms gård 24/6

Koncerter på Damms Gård inviterer til koncert med Dixieland Crusaders 24/6. Pris inkl. snysk med det hele er kun 260 kr.

Det jysk-fynske jazzorkester The Dixieland Crusaders er sammensat af nogle af de bedste musikere på den traditionelle scene herhjemme. Repertoiret er velkendte sange fra den store amerikanske sangskat, som blev spillet i 30´erne og 40´erne fra New Orleans og Kansas City til Chicago og New York.

Bandet er ledet af banjospilleren Knud Fryland. Ove Larsen spiller en stærkt Armstrong-inspireret trompet og Bent Østergaard en dynamisk og lyrisk klarinet og saxofon. Knud Schwaner spiller en virtuos trombone. Alle nærer en dyb respekt for spilleglæde og håndværk. De er “spillemænd” i ordets bedste betydning og med flair for swing. Per Anderson sørger med sit trommespil for solide rammer sammen med bassist Jeppe Smith-Olsen, der er elev af bas-ikonet Nils-Henning Ørsted Pedersen.”

Der er med andre ord lagt op til en aften med masser af helt fantastisk jazz, så vi igen i år kan fejre midsommer på værdig vis.

Inden koncerten er der mulighed for at købe sig til lidt aftensmad. Aftenens menu er SNYSK m. det hele, og det er bestemt også værd at gå efter.

Billetter til koncerten der starter klokken 19.30 koster 200 kr. og kan bestilles på hjemmesiden KultDG.dk eller hos Hans Jørgen på telefon 60924669.

SNYSK koster 60 kr., serveres fra klokken 18.30 og kan bestilles samme sted.

Dørene åbner klokken 18.15.

Vi glæder os til at hygge os sammen med rigtigt mange glade og veloplagte mennesker.

Bestyrelsen for Koncerter på Damms Gård i Felsted

Tags from the story