Felsted bliver Tour de France Hot Spot

Tour de France kommer som bekendt gennem Felsted 2021. Men nu tyder alt på, at Felsteds rolle bliver endnu mere central for løbet i 2021. Felsted bliver nemlig et af løbets kun 3 hot spots i Aabenraa kommune, når feltet farer igennem 4. juli 2021. Det skriver JydskeVestkysten.

“Oplægget til kommunens bidrag – som endnu ikke er godkendt af interessentskabet – indebærer blandt andet, at der laves hotspots ved Genner Strand, i Aabenraas midtby og i Felsted. Fællesnævneren ved de steder er, at der er god plads og godt udsyn, samtidig med at der bydes på oplevelser, forplejning og toiletforhold.”

Interessentskabet, der varetager løbet gennem Aabenraa kommune søger ifølge avisen pt. op imod 200 frivillige.

Om Felsteds planer for Tour de France siger Borgerforeningens formand, Knud Petersen til avisn:

“Vi vil gerne gøre noget ud af det og lave noget sjovt, der kan ses fra luften, så vi gør opmærksom på Felsted. Man ser jo meget fra en helikopter på tv. Vi har dog ikke besluttet, om det skal være med halmballer, sten eller noget tredje, fortæller Knud Petersen, som er formand for Felstedegnens Borgerforening.

– Og så skal der selvfølgelig være pølser, øl og sodavand. Måske på torvepladsen, så man kan se, når rytterne cykler gennem byen, tilføjer han.”

Vi kommer sikker til at høre meget mere om løbet og forberedelserne i løbet af året.