Foredrag med Ove Korsgaard ”Folk! hvad er vel folk i grunden?” 10/2

Torsdag d. 10. februar. ”Folk! hvad er vel folk i grunden?” Ove Korsgaard, Køge. Grundtvig stillede spørgsmålet i 1848 og der kom forskellige bud på begrebet. Ordet folk er et af sprogets mest komplekse og konfliktfyldte begreber. Ove Korsgaard, der er professor i pædagogik og forfatter, belyser folkebegrebets betydning både i et historisk og i et aktuelt perspektiv.

Alle foredrag finder sted på Damms Gård. kl. 19.30 Foredragsforeningens foredrag er åbne for alle, men ikke-medlemmer betaler entré. Medlemmer af foreningen behøver derimod kun at betale kontingentet, der giver adgang til alle sæsonens foredrag. Tilmelding kan ske til kasserer Ruth Sahl, mail ruthsahl0@gmail.com eller på tlf. 22 33 10 90.

Medlemskontingent 300 kr. pr. person. Betaling kan foretages som bankoverførsel til Sydbank konto 8060 4032500. Skriv navn og adresse samt evt. mail. Der kan også betales første mødeaften enten kontant (gerne på beløbet) eller med MobilePay. Gæster betaler 90 kr. pr. foredrag kontant eller med MobilePay. Tilmelding er ikke nødvendig.