Frivillige bygger nyt på legepladsen i Tumbøl

Mange gode kræfter var mødt op til arbejdsweekend på legepladsen i Tumbøl, som også kendes som “Baghaven”. Her blev der blandt andet bygget ny bålhytte, gyngestativ og vippe.

Baghaven er en sand seværdighed i Tumbøl og omegn, hvor generationer af børn har sat pris på det rige udbyd af rutschebaner, gynger, legehuse og vipper. Det er de to kvinder Berit Pedersen og Lilly Koldbeck som på frivilligt basis har opbygget og holdt legepladsen siden 1989 – sammen med et engageret lokalsamfund.

Med en kommunal bevilling på over 60.000 kr. har det i år været mulig at opdatere legepladsen. Det praktiske arbejde skulle dog udføres af kræfter i lokalsamfundet, som sprang beredvilligt til.

På Facebook takkede Berit Pedersen de mange fremmødte med ordene:

“Så har legepladsen Baghaven Tumbøl, afsluttet en fantastisk arbejds weekend. Tusind tak til alle frivillige hjælpere. En stor tak til Lerholdt daglejer, ved Bo Petersen for sponsorering af Arbejds maskiner. Tak til Carsten Johansen for sponsorering af sand. Tak til alle frivillige der bagte kager, lavede kaffe, grillede pølser, og lavede kartoffelsalat. Tusind tak til vejrguderne for det fantastiske vejr.”

Og sluttede af med håbet om, at alle nu ville hjælpes med at passe godt på den.

Tags from the story
, , ,