Skotsk folk med Brian McNeil og Rod Sinclair 20/5

Der er dømt skotsk aften på Damms Gård mandag d.20.maj, når de to erfarne musikere Brian McNeill og Rod Sinclair klokken 19.30 går på scenen i Rejsestalden på Damms Gård i Felsted. Rod Sinclair er født i Skotland, men har siden slutningen af ’60erne boet i Danmark.

Rod er kendt for at samarbejde med mange forskellige kunstnere bl.a. Volbeat, Christian Alvad og som nu Brian McNeill. Brian McNeill er også født i Skotland, men har stærke forbindelser til Danmark.

Brian McNeill startede sin musikalske karriere i 1969, hvor han var med til at danne bandet Battlefield Band, der har været en flittig gæst på Tønder Festivalen, hvor Brian da også stadig kommer. Brian McNeill har også et stærkt samarbejde med gruppen Drones and Bellows, med hvem han har indspillet cd’er og gerne optræder.

Brian McNeill fejrer i år sit 50 års jubilæum som musiker.

Så det er lagt op til en rigtig hyggelig aften med masser af skotsk folk og historier fra et land med en særlig historier og to markante personligheder. Kultur på Damms Gård kan godt garantere en aften, hvor det bliver svært at holde fødderne i ro, og hvor lattermusklerne nok skal blive rørt.

Har man fået lyst til at opleve koncerten, kan billetter a 120 kroner bestilles hos Hans Jørgen på 60924669 eller på hjemmeside KultDG.dk. Billetter kan desuden købes hos SPAR i Felsted eller ved indgangen.

Tags from the story
,