Årets Felstedborger 2017 blev købmand Karim Niazi

På Felstedegnens Borgerforeningens generalforsamling den 7.3. 2018 blev Spar-købmand Karim Niazi udnævnt til Årets Felstedborger 2017. Udnævnelsen kom, efter at Karim Niazi for et år siden blev byens Købmand. I det år, der er gået har han formået at skabe en positiv udvikling i butikken og har støttet op om civilsamfundet i Felsted samt byens foreningsliv.

En indstilling lød:

Jeg ønsker hermed at indstille Spar købmand Karim til årets Felsted borger. Karim har i den periode han har haft ansvaret for Spar butikken formået at få godt gang i handelen igen efter en del sløve år. Han har bl.a. set der var brug for:

  • Optimeringer af delikatessen.
  • Optimeringer af bagerafdelingen.

Derudover er der følgende positive punkter at nævne:

  • Karim er selv meget synlig i butikken. Kan være med f.eks. opfyldning, eller springer kort til kassen når der er behov for det. Og så hilser han altid når man møder ham i butikken.
  • Karim er meget hjælpsom i forbindelse med fremskaffelse af varer til den månedlige fællesspisning i borgerforeningen.
  • Karim er altid frisk på en hurtig bemærkning når situationen er til det.

Jeg er glad for alle Felstedborgerne, som har taget rigtig godt imod mig. Her støtter man lokalt, man hjælper lokalt, og man er der for hinanden her i byen

Indstillingen nævner også, at Karim giver “troen på at der vil være en Spar butik i Felsted også i fremtiden. Karim er derfor en værdig kandidat til Årets Felsted borger.”

En anden indstiller skriver bl.a.:

“Det er altid en fornøjelse at møde SPARs nye chef i Felsted KARIM NIAZI. Han er både i godt humør og hjælpsom, selv om man forstyrrer ham i arbejdet.

Er man i tvivl om noget, får man en forklaring, og leder man efter noget, viser han, hvor varen er. Der er en go stemning i butikken. Ja, selv om Karim Niazi skal passe sin butik, havde han dog under Felstedugens Revy tid til at vise byens borgere, at hans butik ikke kun er stor. Den er MEGA stor. Karim og hans personale var spontant med til at give 10 % af en søndags omsætning til at genskaffe en hjertestarter ved Damms Gård. Akutgruppen siger mange tak.”

Karim Niazi har til JydskeVeskysten udtalt:

“Jeg er glad for alle Felstedborgerne, som har taget rigtig godt imod mig. Her støtter man lokalt, man hjælper lokalt, og man er der for hinanden her i byen. Der sker mange aktiviteter i forhold til, hvor jeg kommer fra, og hvor jeg har arbejdet tidligere. Dem står vi fælles om, og jeg håber, at vi også fremadrettet vil hjælpe hinanden, bakke op og støtte lokalt, siger Karim Niazi.”