Midsommer-jazz i Damms gård 25/6

25 juni kl. 19.30 er der midsommer-jazz i Damms Gård. Arrangøren skriver:

“Så blev det endelig en mulighed igen. Vi går igen i gang med at præsentere musik i den gamle rejselade på Damms Gård i Felsted. Første gang efter nedlukningen bliver fredag d.25.juni klokken 19.30, hvor vi får besøg af Fryland/Odderskov Dixieland Jazzband, som har lovet at give os en musikalsk oplevelse af de helt store.

Knud Fryland skriver selv om Fryland/Odderskov Dixieland Jazzband :

“Fryland/Odderskov Dixieland Jazzband leverer swingende jazz i topklasse med nogle af landets bedste musikere inden for klassisk jazz. Bandet tæller bl.a. den prisvindende saxofonist og klarinettist Finn Odderskov fra Århus, som er hædret med Ben Webster ærespris for en livslang kæmpe indsats for jazzen i Danmark, både som solist, sideman, underviser og inspirator. Han har gennem årene spillet med et utal af jazzens store internationale navne, som har nydt godt af hans dynamiske spil. På trompet høres Ove Larsen, der regnes som en af de bedste herhjemme med sit Louis Armstrong inspirerede spil. På banjo og tenorguitar Knud Fryland – de to spillede i en årrække sammen i Kansas City Stompers. På bas Jeppe Smith-Olsen, elev af ikonet Niels Henning Ørsted Pedersen, og på trommer Bo Valbjørn, der i en menneskealder har spillet i Slesvigske Musikkorps. Alle fire har også spillet i det legendariske sønderjyske jazzband Syncopators.”

Det er altså med andre ord nogle meget rutinerede musikere der besøger os.

Billetter til koncerten koster 220 kr og de kan bestilles enten via vores hjemmeside eller hos Hans Jørgen på 60924669. Der er begrænset antal billetter, da der kun må være 63 gæster i Rejseladen. Der bliver altså solgt efter først-til-mølle-princippet.

Koncerter på Damms Gård, Felsted følger myndighedernes retningslinier om Corona.

Vi glæder os til at se rigtigt mange til denne første koncert på denne side af Corona’en.”