Opfølgning: Felsted er stadig vild med te – men glemmer gavekurvene

I begyndelsen af 2021 åbnede Lene Wittrup butikken Vild med te i Felsted. Vi talte med hende tidligere på året. Nu hvor Corona er ved at være en saga blot, har vi igen sat hende stævne for at høre, om der stadig er positiv respons her i lokalområdet.

Felstedegnen: Butikken har været kørende et stykke tid nu. Verden er på vej til at blive normal. Hvordan går det med projektet?

Lene: Jeg synes faktisk det går fantastisk. Flere finder vej til os, også langvejs fra. For eksempel havde en kunde fra Odense tilrettelagt sin tur med bilen på værksted i Haderslev, så det passede med, at hun kunne nå os i åbningstiden. Vi har også fået mange lokale kunder, som kommer igen og igen. Men eksempelvis i sidste uge kunne min googlemand se, at de kunder der havde været flest af i butikken, kom fra Sønderborg og Gråsten. Det er dejligt med den opbakning.

Men for pokker, det er svært at komme ud med sit budskab, når man gerne vil gøre opmærksom på nyhederne. I gamle dage satte man en annonce i avisen. Men vi har ingen lokal avis, kun til Felsted, så godt vi har ”Felsted Alt i en” facebookgruppen, som er det sted, hvor jeg ikke bliver slettet eller afkrævet penge, hvis jeg sætter noget op, og som virker til at fange Felsted borgere.

Men det kunne være rart, om flere lokale fulgte VildMedTe på vores egen facebook side.

Felstedegnen: En af de ting, der blev åbnet for, da du startede butikken her i byen, var salget af de flotte gavekurve. Er det også ramt, af det, du fortæller om? 

Lene: Både ja og nej. Flere kommer, hvis de skal bruge en værtindegave. Eks. Et par som skulle til Kbh. kom forbi og fik lavet værtindegaven her. Det er jo dejligt, at de tænker på os, og vi får sendt lidt reklame rundt i landet. Men i starten solgte vi mange gavekurve og mange har også rost det, at vi har fået en specialvareforretning med den mulighed i byen.

Men har ikke rigtig solgt nogen siden, og har desværre fyldt min butik op med en masse varer egnet dertil, så vi har meget mere end te og kaffe.

Vi har fået både mange slags kvalitets vin,  chokolade, øl, gin, rom osv.

Så vores udfordring er egentlig at formidle det budskab, så folk husker at bestille kurven til sølvbrylluppet og den runde dag hos os. Vi leverer jo gerne de større kurve i Felsted uden beregning.

Måske det er de begrænsede åbningstider der gør, at folk køber inde i byen, når de alligevel er der, så vi arbejder på at ansætte noget mere hjælp, så vi kan udvide åbningstiderne. Men spørger du mig om jeg har fortrudt at flytte butikken herop, så er det et meget højt NEJ. Jeg er så glad for at den er her, og at jeg kan holde fri når jeg er hjemme.

Felstedegnen: Har I nogle særlige tilbud lige nu? 

Lene: Nu er det sommer og meget varmt. Så et tilbud til dine læsere kan være, Køb 4 poser frugt te, som er egnet til ice tea, og betal for de 3 dyreste. Vi laver en lille opskrift og lægger ved, så er det bare at gå i gang med at lave læskedrik til varmen.